Stiri Bancare

Stiri Financiar Bancare

Raiffeisen Bank Are Cea Mai Descărcată Aplicație De Mobile Banking Din România, În Luna Martie

Odată cu evoluția situației legată de răspândirea virusului COVID-19, mijloacele de efectuare a tranzacțiilor de la distanță au devenit indispensabile pentru clienții care caută siguranță și confort. Raiffeisen Bank are cea mai descărcată aplicație de mobile banking din România, în luna martie. Peste 56.000 de clienți au descărcat noul Smart Mobile din App Store sau Google Play, conform aplicației de monitorizare AppAnnie.

„Ne bucurăm și le mulțumim clienților noștri pentru această reacție responsabilă. Facem eforturi să le răspundem în cel mai potrivit mod, la toate cererilor lor.” a spus Vladimir Kalinov, vicepreședinte retail Raiffeisen Bank.

Noul Smart Mobile are mai multe noi opțiuni și funcționalități care le permit clienților să facă banking de acasă, în siguranță:
– verifică rapid soldul direct în aplicație sau cu ajutorul widget-ului Smart Mobile, fără a mai fi necesară logarea;
– plătesc facturi sau fac transferuri către familie, prieteni sau alte persoane – inclusiv căutarea și refacerea rapidă a unei plăti anterioare;
– plătesc rata la credit sau la cardul de cumpărături;
– fac schimburi valutare la cursul BNR din ziua efectuării schimbului, în Smart Hour, de luni-vineri, 10:00 – 11:00, între conturile proprii, până la 1500 euro/zi;
– se loghează și autorizează plăti 100% online, securizat, prin aplicația Raiffeisen SmartToken.

Peste 700.000 de clienți digitali utilizează serviciile de online banking ale Raiffeisen Bank, iar 550.000 dintre aceștia au ales deja noile aplicații de mobile și internet banking, lansate în mai 2019.

Detalii despre modul în care funcționează aplicația pot fi găsite în acest video.

Utilizarea aplicației Smart Mobile nu are niciun cost pentru clienții care au optat pentru pachetele de cont curent Zero Tot și Zero Simplu.

Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru 2,2 milioane de persoane fizice, peste 92.000 de IMM-uri și 5.700 de companii mari și medii. Totodată, banca are o rețea de 800 ATM-uri, 300 mașini multifuncționale (MFM-uri) și 22.000 de POS-uri.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *