Stiri Bancare

Stiri Financiar Bancare

Prețul Bitcoin Crește La Peste 8500 USD Având Un Câștig De Peste 1000 USD în 24h

O zi dramatică de câștiguri, BTC / USD crește cu 12% și aruncă o rezistență de câteva ore, pentru a trece 8.600 de dolari.

Datele de la Cointelegraph Markets și CoinMarketCap au urmărit BTC / USD, în timp ce a crescut cu peste 1000 de dolari într-o singură zi, ajungând la 8695 USD.

În urmă cu doar câteva zile, analiștii erau sceptici că performanțele săptămânale ale Bitcoin ar putea continua să readucă pretul în jurul valorii de 8.500 de dolari.

După cum a raportat Cointelegraph, BTC / USD este acum complet recuperat de la prăbușirea sa de la jumătatea lunii martie, cand a scăzut până la minimele de 15 luni sub 4.000 USD.

Câștigurile Bitcoin de la începutul anului reprezintă acum o provocare pentru primul loc al activelor macro, stocurile rămânând în urmă.

Pe termen scurt, după cum a menționat analistul Squeeze, printre alții, un decalaj pe viitor al CME Bitcoin la 9.125 dolari s-ar putea dovedi a fi următoarea țintă pe termen scurt.

Comentând performanțele zilei, analistul Cointelegraph Markets filbfilb a rezumat:

„Bitcoin a atins un punct de rezistență important la 8.800 de dolari, care în mod normal durează ceva timp pentru a lucra, astfel încât este posibil să apară mai multe volatilități în următoarele zile.”

 

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *