Stiri Bancare

Stiri Financiar Bancare

CEC Bank a acordat sponsorizari in valoare de aproape 1 milion de lei catre noua spitale din linia intai in lupta impotriva COVID-19

CEC Bank, institutia financiara cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea teritoriala din Romania, se alatura luptei impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus. CEC Bank a acordat sponsorizari in valoare de aproximativ un milion de lei (200.000 de euro) catre noua spitale publice din cele mai afectate regiuni ale tarii, pentru achizitia de echipamentele de protectie si materiale necesare pentru personalul din spitalele din Romania.

„CEC Bank s-a implicat in cauze relevante pentru romani si pentru comunitatile aflate in nevoie. Sponsorizam aceste noua spitale din orase mai mici – dar care se afla in comunitatile cele mai afectate de noul coronavirus. De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariatii din spitale – pentru a ne arata recunostinta fata de cei care lupta in prima linie si au grija de noi si am luat masuri speciale pentru plata pensiilor, pentru a proteja persoanele varstnice, cei mai vulnerabili in fata acestei boli”, declara Bogdan Neacsu, Presedinte, Director General CEC Bank.

Au fost sponsorizate noua spitale – din Bucuresti si din orase medii si mici din opt judete unde se inregistreaza un numar mai ridicat de imbolnaviri decat media la nivelul tarii: Suceava (Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou Suceava), Timis (Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj), Alba (Spitalul Municipal Blaj), Hunedoara (Spitalul Municipal Orastie), Constanta (Spitalul Municipal Medgidia), Brasov (Spitalul Municipal „Aurel Tulbure” Fagaras), Neamt (Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt) si Galati (Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci).

Sumele vor fi folosite pentru achizitia de echipamente si materiale sanitare necesare personalului din spitale pentru a limita raspandirea noului coronavirus.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *