Stiri Bancare

Stiri Financiar Bancare

BCR Lansează Un Nou Modul De Educație Business

BCR lansează un nou modul de educație de business pe platforma Școala de Business, cu sfaturi practice pentru antreprenori în contextul pandemiei Covid-19.

●        Noul modul cuprinde următoarele capitole: Leadership pe timp de criză, Soluții în sprijinul angajaților, Măsuri fiscale, Variante inteligente de finanțare;
●        În cadrul cursului, antreprenorii vor afla informațiile de care au nevoie pentru a-și proteja angajații și afacerea de efectele negative ale pandemiei Covid-19;
●        Modulul este gratuit și accesibil pe www.bcrscoaladebusiness.ro, iar varianta simplificată în format .pdf poate fi descărcată de pe www.bcr.ro/scoaladebusiness

București, 6 aprilie 2020 – BCR lansează în cadrul programului Școala de Business un nou modul de educație de business: Soluții inteligente pentru antreprenori pe timp de criză.

Noul modul le oferă antreprenorilor sfaturi din partea specialiștilor despre cum își pot optimiza fluxul de numerar pe timp de criză, dar și cum îi poate ajuta statul român în astfel de situații, prin stimulente directe sau prin pachete de beneficii fiscale.

De asemenea, noul modul completează informațiile deja existente pe platformă:

·         lecția Management financiar, realizată de economistul Iancu Guda, care le oferă informații antreprenorilor sfaturi utile, mai ales în această perioadă, precum Pregătirea unui plan de restructurare, Planificarea fluxului de numerar, Planificarea investițiilor, precum și Limitele raționalității și emoțiile antreprenorilor.

·         cursul Cum să fii un antreprenor mai bun, creat de partenerul educațional al proiectului Școala de Business – start-up-ul iziBac, specializat în soluții și platforme educaționale digitale, care a participat în Acceleratorul BCR-InnovX, dedicat firmelor din tehnologie

Un business inteligent este acela care se adaptează tuturor schimbărilor ce au loc pe piață, fie că este vorba despre contexte favorabile, fie că vorbim despre o criză cum este cea prin care trecem acum. Alături de o echipă mixtă de specialiști în IMM-uri, fiscalitate și juridic, venim cu expertiza de educație financiară pentru a le oferi acestora o mână de ajutor prin intermediul noului modul de pe platforma Școala de Business. Acest modul educațional de business completează inițiativele noastre de a susține antreprenorii în această perioadă cu soluții de amânare a ratelor, prelungirea facilităților de credit și fluxuri simplificate pentru schemele de suport de la stat”, spune Ionuț Stanimir, Director de Marketing BCR & Fondator Acceleratorul de Business BCR-InnovX.

Ce sfaturi vor găsi antreprenorii în noul modul?

●        Comunică în permanență cu partenerii tăi de afaceri. Situația lor financiară reprezintă baza veniturilor tale. Prin contact permanent veți fi impreună mai pregătiți pentru ce urmează.

●        Protejează-ți echipa și rămâi în contact cu ea. Caută cele mai bune variante pentru angajații tăi și explică-le clar de ce iei anumite decizii. Fii deschis și arată-le înțelegere. Chiar dacă va trebui să iei decizii grele în ceea ce-i privește, șansele sunt mai mari să rămână alături de tine dacă le explici clar situația.

●        Monitorizează-ți cheltuielile. Fii atent la profitul pe care ți-l aduce fiecare produs sau serviciu. Monitorizează atent cheltuielile și alocă-le pe fiecare în parte câte unui produs sau serviciu care generează venit.

●        Ai grijă de stocuri! Ele pot fi perisabile în perioada aceasta. Poți chiar să te oferi să livrezi anumite alimente la ușă, ca activitate extra a business-ului tău. Astfel, îi ajuți pe alții, dar te ajuți si pe tine.

●        Fă-ți un plan legat de cum ar putea arăta afacerea ta, ce ai avea nevoie și ce soluții vezi în cele două cazuri: scenariul cel mai probabil și scenariul cel mai pesimist la care te poți gândi că se poate ajunge.

Modulul financiar este disponibil și în format .pdf într-o varianta simplificată: www.bcr.ro/scoaladebusiness

*  *

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 21 de centre de afaceri și 22 de birouri mobile dedicate companiilor și 431 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de bancomate – 2.000 de bancomate, 15.300 POS-uri și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *