Stiri Bancare

Stiri Financiar Bancare

AFIR finanţează 1.893 de proiecte, pentru înfiinţarea de activităţi neagricole în zone rurale, cu o valoare de 111,3 milioane de euro

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) finanţează 1.893 de proiecte pentru înfiinţarea de activităţi neagricole în zone rurale, prin submăsura 6.2 a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020), valoarea contractelor de finanţare fiind de 111,3 milioane de euro, potrivit Agerpres.

„Conform Planului de Afaceri, beneficiarul a construit un spaţiu format din camera de lucru, magazie şi grup sanitar, dotate corespunzător pentru desfăşurarea activităţii propuse prin proiect. De asemenea, a achiziţionat echipamente noi şi performante, necesare producţiei de pălării, precum şi materie prime şi auxiliară. Confecţionarea unei pălării presupune parcurgerea mai multor etape. Echipamentele achiziţionate în cadrul proiectului au simplificat fluxul tehnologic şi permit realizarea unui număr mai mare de pălării şi a unor modele cât mai variate. Beneficiarul a planificat fiecare etapă a fluxului tehnologic, asigurându-se că, în momentul obţinerii finanţării, este gata pentru a porni producţia. Astfel, plecând de la aprovizionarea cu materie primă, până la strategia de vânzare, toate etapele au fost analizate, defalcate şi explicate amănunţit în planul de afaceri depus la AFIR. Produsele confecţionate în cadrul societăţii sunt comercializate în târgurile şi pieţele din împrejurimi, magazine, precum şi prin intermediul internetului”, se menţionează în comunicatul AFIR.

 

Integral pe www.agerpres.ro

SURSA: AGERPRES

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *